Salg og installation af robotplæneklippere

Er du træt af at slå græsset med en almindelig græsslåmaskine, som du selv skal køre rundt med, og ønsker du at bruge din fritid på andet end at slå græs? Så kan du med fordel udskifte din traditionelle græsslåmaskine med en robotplæneklipper.

Der findes i dag et rigtigt stort marked for robotplæneklippere, og det kan godt betale sig at kigge sig godt for, hvis man ønsker at finde en effektiv model, der har en rækkevidde, dækker hele græsarealet, og som samtidig kan købes til en god pris.

Hos Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen tilbyder vi salg af robotplæneklipper fra AL-KO til vores kunder i blandt andet Hobro, Hadsund, Randers og omegn, og vi hjælper dig også gerne med at finde den rette model til dine behov.

Fordelene ved en AL-KO robotplæneklipper

Der er mange grunde til, at vi lige netop tilbyder salg af robotplæneklipper fra AL-KO. Vi anbefaler maskinerne fra AL-KO, fordi det er tysk kvalitet, som er nemt at bruge og til at stole på.

Vigtigst af alt får du en perfekt klippet græsplæne, og plæneklipperen kan dække græsplæner på helt op til 2.000 m2.

Derudover har maskinen et dobbelt bioklipsystem, der sikrer, at græsset bliver klippet snorlige, og at det efterfølgende gødes på naturlig vis. Det sker ved, at det afklippede græs bioklippes under skjoldet, hvorefter det bliver blæst tilbage på græsplænen. Samtidig får du en lydsvag plæneklipper i et flot design.

​Vi hjælper med installation af robotplæneklipper

Ikke nok med at vi har et stort udvalg af plæneklippere pga. vores salg af robotplæneklippere, vi hjælper også gerne med installation, så din robotplæneklipper er klar til brug, når du har købt den hos os. Det betyder, at der ikke bliver lavet nogen fejl ved opsætningen, og din plæneklipper vil køre problemfrit fra start. Vi har stor erfaring med montering, opsætning og installation af robotplæneklipper, som sikrer den helt rette kalibrering.

Vores pris for installation af robotplæneklipper starter fra 999 kr. Vi tilbyder også service på ovenstående. Skriv til os hvis du ønsker en fleksibel serviceaftale.

Kontakt os og hør mere om vores salg af robotplæneklipper

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved en AL-KO robotplæneklipper. Du kan enten ringe til os på telefon 82 30 10 20, eller du kan skrive til vores e-mail kasper-koch@hotmail.com.

​Få et uforpligtende tilbud på maskinservice

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finansiering​

I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.​​

​Mærker vi forhandler

​Vi forhandler en lang række kvalitetsmærker.​ Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores mærker.

granit_logo
alko_logo
texas-logo
kramp_logo

Firmainformation

Kochs Maskinservice

Kielstrupvej 13, 9500 Hobro

CVR-nummer: 32744575

Kontaktinformation

Telefon: +45 8230 1020

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag - 08.00-16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.