Salg af havetraktor fra Jonsered

Har du mange tunge opgaver, hvor der er behov for ekstra kraft, kan du med fordel vælge en Jonsered havetraktor, der blandt andet sørger for effektiv klipning af græsset, og som kan anvendes hele året rundt.

Hos Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen har vi valgt at tilbyde salg af havetraktor fra Jonsered til vores kunder i blandt andet Hobro, Hadsund, Randers og andre omkringliggende områder. Det skyldes, at Jonsered fremstiller havetraktorer, der er designet til arbejdsbrug, og derfor kan de også anvendes hele året rundt.

Derudover er maskinerne spækket med mange forskellige, men nyttige funktioner, og så har de en god ergonomi, hvilket er altafgørende, hvis man tilbringer meget tid på sin havetraktor.

Vi tilbyder salg af havetraktor i forskellige størrelser

Du har mulighed for at vælge lige netop den havetraktor, der passer til dit behov. Vores sortiment dækker blandt andet over de små modeller, som er de såkaldte minihavetraktorer, som er særligt velegnet til mindre villahaver.

Derudover forhandler vi også de mellemstore modeller, som er velegnet til de mellemstore villahaver, og endeligt forhandler vi også de helt store modeller, som med fordel kan anvendes i meget store villahaver.​

Vi også mange andre produkter fra Jonsered

Jonsered fremstiller meget forskelligt udstyr til haven i højeste kvalitet, og derfor forhandler vi også hele deres sortiment, som blandt andet består af:

  • Løvblæsere
  • Motorsave
  • Hækkeklippere
  • Plæneklippere
  • Frontriders
  • Trimmere og buskryddere.

På den måde kan du samle alt dit haveudstyr fra en og samme producent.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af haveudstyr fra Jonsered, eller ønsker du at høre mere om vores salg af havetraktor, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 82 30 10 20 eller skriv til vores e-mail kasper-koch@hotmail.com.

Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette maskine til dine behov.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at løse lige nøjagtig din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen

Kielstrupvej 13
​9500 Hobro

Telefon: 82 30 10 20

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

CVR:  32744575

Samarbejdspartnere