Reparation af store og små maskiner

Vi er eksperter i at håndtere havemaskiner/parkmaskiner, landbrugmaskiner og entreprenørmateriel, der skal repareres, vedligeholdes eller serviceres. Vi kan ordne alle maskiner, uanset om de er købt hos os eller andre steder.

Vi reparerer og vedligeholder på stedet, og hvis ikke det kan det laves på stedet får vi transporteret det til vores værksted. Vi garanterer for at have de rigtige reservedele indenfor 24 timer, uanset hvilken reparation der er tale om. Når din maskine er repareret, sørger vi selvfølgelig også for at returnere den, så din produktion er kørende igen.

Hos os får du altid en tilbagemelding angående skaden og et overslag inden vi påbegynder reparationen.

Reservedele inden for 24 timer!

​Uanset om det er din havetraktor eller minilæsser, der har sagt stop, kan vi garantere dig for, at vi kan have reservedele hjemme til netop din maskine indenfor 24 timer. Vi får bl.a. reservedele til alle maskiner fra Granitparts (Tyskland), som ligger inde med omkring 7 millioner varenumre, Kramp (Holland) og Sparex (England).​​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at løse lige nøjagtig din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen

Kielstrupvej 13
​9500 Hobro

Telefon: 82 30 10 20

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

CVR:  32744575

Samarbejdspartnere