Salg og installation af robotplæneklipper fra AL-KO

Er du træt af at slå græsset med en almindelig græsslåmaskine, som du selv skal køre rundt med, og ønsker du at bruge din fritid på andet end at slå græs? Så kan du med fordel udskifte din traditionelle græsslåmaskine med en robotplæneklipper.

Der findes i dag et rigtigt stort marked for robotplæneklippere, og det kan godt betale sig at kigge sig godt for, hvis man ønsker at finde en effektiv model, der har en rækkevidde, dækker hele græsarealet, og som samtidig kan købes til en god pris.

Hos Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen tilbyder vi salg af robotplæneklipper fra AL-KO til vores kunder i blandt andet Hobro, Hadsund, Randers og omegn, og vi hjælper dig også gerne med at finde den rette model til dine behov.

Fordelene ved en AL-KO robotplæneklipper

Der er mange grunde til, at vi lige netop tilbyder salg af robotplæneklipper fra AL-KO. Vi anbefaler maskinerne fra AL-KO, fordi det er tysk kvalitet, som er nemt at bruge og til at stole på.

Vigtigst af alt får du en perfekt klippet græsplæne, og plæneklipperen kan dække græsplæner på helt op til 2.000 m2.

Derudover har maskinen et dobbelt bioklipsystem, der sikrer, at græsset bliver klippet snorlige, og at det efterfølgende gødes på naturlig vis. Det sker ved, at det afklippede græs bioklippes under skjoldet, hvorefter det bliver blæst tilbage på græsplænen. Samtidig får du en lydsvag plæneklipper i et flot design.

​Vi hjælper med installation af robotplæneklipper

Ikke nok med at vi har et stort udvalg af plæneklippere pga. vores salg af robotplæneklippere, vi hjælper også gerne med installation, så din robotplæneklipper er klar til brug, når du har købt den hos os. Det betyder, at der ikke bliver lavet nogen fejl ved opsætningen, og din plæneklipper vil køre problemfrit fra start. Vi har stor erfaring med montering, opsætning og installation af robotplæneklipper, som sikrer den helt rette kalibrering.

Vores pris for installation af robotplæneklipper starter fra 999 kr.

Kontakt os og hør mere om vores salg af robotplæneklipper

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved en AL-KO robotplæneklipper. Du kan enten ringe til os på telefon 82 30 10 20, eller du kan skrive til vores e-mail kasper-koch@hotmail.com.

​Robolinho 700 w

​​​Vejledende pris: 8.899 kr. inkl. moms.

Tilbudspris: 7.400 kr. inkl. moms. 

Robolinho 1200 w​

Vejledende pris 12.499 kr. inkl. moms.

Tilbudspris 9.999 kr. inkl. moms. ​​

Robolinho 2000 w​

Vejledende pris 14.999 kr. inkl. moms.

Tilbudspris 12.000 kr. inkl. moms. ​​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at løse lige nøjagtig din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Kochs Maskinservice v/Kasper Koch Pedersen

Kielstrupvej 13
​9500 Hobro

Telefon: 82 30 10 20

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

CVR:  32744575

Samarbejdspartnere