AL-KO Robolinho® 450 W

​Lille, kompakt og adræt. Robolinho® 450 W plejer din have fuldautomatisk. Takket være den intelligente tilslutning til Smart Garden-systemer får du ikke bare en flot plæne til enhver tid, men også masser af fritid ovenikøbet.

Robolinho® 450 W er udviklet af vores ingeniører i Tyskland og produceres af vores specialister i Østrig – på den måde sikrer vi hos AL-KO Gardentech, at vi kan garantere vores kunder den absolut bedste kvalitet.

Komponenter med lang levetid og en gennemprøvet teknik gør Robolinho® til en driftssikker makker og hjælper ved den daglige plænepleje i din have. Det er utroligt nemt at installere robotplæneklipperen, og både basisstation og Smart Gardening-tilslutning er hurtigt klar. Vores gennemprøvede software og den intuitive betjening gør din plænepleje let som en leg, og det hele kan foregå, når og hvor du vil.

Specifikationer​

  • Slår fuldautomatisk arealer op til 450 m²

  • Kan knapt høres med lydniveau på blot 60 dB(A)
  • Egnet til smalle passager og små kroge takket være den kompakte betjening og den intelligente styring
  • Enkel installation og betjening
  • Helt enkel betjening med AL-KO inTouch-appen via WiFi
  • Stor manøvredygtighed og lav vægt
  • Vendbare knive med fire gange længere knivlevetid. Klarer stigninger på op til 35 % takket være traktionsstærke profilhjul
  • Kræver Wi-Fi med 2,4 GHz forbindelse

Tekniske oplysninger om Robolinho® 450 W robotplæneklipper

Intelligent havepleje og Smart Gardening er med Robolinho® 450 W en del af hverdagen: Takket være den allerede installerede hardware i robotplæneklipperen er enkel tilslutning via AL-KO inTOUCH-appen overhovedet ikke noget problem. Det hele kører helt smertefrit via dit WiFi-netværk. Musestille og emissionsfri drift gør det behageligt at bruge plæneklipperen, der forsynes af et 2,2 Ah / 18 V stærkt lithium-ion-batteri med lang levetid. Det betyder, at robotplæneklipperen fra AL-KO ikke forstyrrer naboerne og også helt uden problemer kan arbejde på søn- og helligdage og om natten. Den specialudviklede bevægelsesteknologi sørger i kombination med klippebredden på 20 cm for en effektiv plænepleje på arealer på op til 450 m². I den forbindelse mestres hindringer som f.eks. træer og stigninger på op til 35 % uden problemer. 4 gange længere levetid på knivene. Bemærk venligst: Når du køber en solo® by AL-KO robotplæneklipper, medfølger der ikke jordpløkker eller afgrænsningsledning.

 
Klippehøjden kan indstilles trinløst fra 25 mm til 55 mm, så du kan tilpasse din plænes længde, som det passer dig. Klippeteknologien giver et perfekt klippemønster, og græsafklippet findeles indvendigt under selve klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som biologisk gødning. Derfor skal du ikke fjerne græsafklip, når du bruger Robolinho® 450 W. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi giver maksimal beskyttelse for mennesker og dyr.

​Få et uforpligtende tilbud på maskinservice

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finansiering​

I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.​​

​Mærker vi forhandler

​Vi forhandler en lang række kvalitetsmærker.​ Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores mærker.

granit_logo
alko_logo
texas-logo
kramp_logo

Firmainformation

Kochs Maskinservice

Kielstrupvej 13, 9500 Hobro

CVR-nummer: 32744575

Kontaktinformation

Telefon: +45 8230 1020

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag - 08.00-16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.