T 22-105.3 HD V2 SD

Det intelligente Smart Cockpit i den benzindrevne havetraktor solo® by AL-KO T 22-105.3 HD V2 SD

Smart og personaliseret. Med Smart Cockpit har brugeren altid overblik over alting: Mere effektivt arbejde, øget køreglæde og bedre klipperesultater. Den benzindrevne havetraktor solo® by AL-KO T 22-105.3 HD V2 SD udvikles i Tyskland, men produceres i Østrig. Topkvalitet og langvarig produktionserfaring samt det innovative Smart Cockpit gør denne havetraktor til din perfekte partner i haven.

Specifikationer​

  • Intelligent smart cockpit og G700-transmission
  • Fartpilot sikrer ensartet klipning
  • Stødstang og støbt aksel monteret som standard
  • Semi-professionelle drivkomponenter
  • Optimal trækkraft takket være 23" brede dæk
  • MaxAirflow-teknologi sørger for effektiv transport af det klippede græs til den 310 liter store græsopsamlingskasse
  • Lydsignal angiver, når kassen skal tømmes
  • Optimal siddestilling, fremragende ergonomi, lav trædeflade med gummibeklædning og masser af benplads
  • Fodhydrostat med ergonomisk anbragte dobbeltpedaler
  • Nem afmontering af klippeafskærmningen ved vedligehold og rengøring samt ved vinterdrift

Med Smart Cockpit har du straks overblik over alt

Med det nye Smart Cockpit revolutionerer havetraktoren solo® by AL-KO ikke kun plæneklipningen, men gør den også langt mere effektiv og letter arbejdet. Hvordan fungerer det? Din smartphone bliver til cockpit og anbringes i den stabile holder, der passer til smartphones fra 4 til 7 tommer. Opret Bluetooth-forbindelse til traktoren, og så kan Smart Cockpit startes. Under klipning af arealer på op til 8000 m² kan alle vigtige data som hastighed, tankreserve, klippeeffektivitet, resterende og forløbet driftstid, samlet antal driftstimer, batteriets ladetilstand, visning af hældningen osv. aflæses direkte på Cockpittet. solo® by AL-KO T 22-105.3 HD V2 SD er forsynet med et USB-ladestik med integreret støv- og regnbeskyttelse, så din smartphone altid er klar til brug.

T 22-105.3 HD V2 SD benzindrevet plænetraktor T 22-105.3 HD V2 SD er udstyret med en 11,7 kW stærk motor med meget høje ydelsesegenskaber. Det 105 cm brede klippebord med to knive kan indstilles centralt i højden i 7 trin mellem 30 og 90 mm. Om vinteren kan klippebordet let afmonteres til vedligeholdelse, eller hvis traktoren skal bruges til snerydning. C-profilrammen er særligt robust og vridningsstabil, og i kombination med den som standard monterede kofanger samt den stabile forhjulsaksel af støbt materiale sikrer den, at havetraktoren holder i lang tid.

Du kan også vælge at få eftermonteret en elektronisk tømning til den 310 liter store opsamlingsbeholder. Klipning af store græsarealer bliver til en fornøjelse takket være de 23 tommer store baghjul og G700 premiumdrev, der muliggør hastigheder på op til 11 km/t og sikrer en skånsom kørsel over huller. I den forbindelse er den monterede fartpilot et plus for komfort og effektivitet. Pedaler til forlæns og baglæns kørsel er placeret ved siden af hinanden og gør kørslen intuitiv. Med den udvendigt anbragte tankstuds er plæneklipperen let at tanke op. Den lave indstigning og den gode plads til benene gør det let at stige op på og arbejde med vores havetraktor. Det bekvemme sæde kan justeres trinvist som ønsket.

​Få et uforpligtende tilbud på maskinservice

Vi har mange års erfaring indenfor maskinservice, og står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave.

​Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finansiering​

I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.​​

​Mærker vi forhandler

​Vi forhandler en lang række kvalitetsmærker.​ Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om vores mærker.

granit_logo
alko_logo
texas-logo
kramp_logo

Firmainformation

Kochs Maskinservice

Kielstrupvej 13, 9500 Hobro

CVR-nummer: 32744575

Kontaktinformation

Telefon: +45 8230 1020

E-mail: kasper-koch@hotmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag - 08.00-16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.